Das Schweden-Forum vom Elch

Elch-Forum
Schweden-Seite
Schwedisch-Wörterbuch
Schwedisch lernen
Suche
Aktuelle Zeit: Donnerstag 28. Mai 2020, 23:16

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde
Antwort erstellen
Benutzername:
Betreff:
Nachrichtentext:
Gib deine Nachricht hier ein. Sie darf nicht mehr als 60000 Zeichen enthalten. 

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :elch: :wasserelch: :waldelch: :elchrot: :schwedenelch: :s-flagge: :d-flagge: :eu-flagge: :elchschild: :vikischiff:

å ä ö ü ß
Å Ä Ö Ü
Schriftgröße:
Schriftfarbe
Optionen:
BBCode ist eingeschaltet
[img] ist eingeschaltet
[flash] ist ausgeschaltet
[url] ist eingeschaltet
Smilies sind eingeschaltet
BBCode ausschalten
Smilies ausschalten
URLs nicht automatisch verlinken
Bestätigungscode
Bestätigungscode:
Um automatische Eingaben zu unterbinden, musst du beide angezeigte Wörter in untenstehendes Feld eingeben.
   

Die letzten Beiträge des Themas - Brauche eine Übersetzung
Autor Nachricht
  Betreff des Beitrags:  Re: Brauche eine Übersetzung  Mit Zitat antworten
Ehrlich gesagt, das ist schon ein langer Text. Suchst Du eine Stelle in Schweden als Koch? Vielleicht kannst Du ja mal selbst eine Übersetzung versuchen und wir bügeln nur die Stellen aus, die etwas unklar sind.

Übrigens gibt es da einen Satz, der eine der Grundkompetenzen des Bewerbers umschreibt:

"Du ska behärska svenska i tal och skrift" --> "Du solltest Schwedisch in Gespräch und Schrift beherrschen."

Solltest Du diese Voraussetzung nicht erfüllen, wäre jegliche Mühe unsererseits für die Katz'.

Kantarellen
Beitrag Verfasst: Dienstag 18. August 2015, 19:52
  Betreff des Beitrags:  Brauche eine Übersetzung  Mit Zitat antworten
Kock DietAnmelden und bewerben Intern Service, Kost
Förvaltningen Intern Service svarar för fastigheter, kost- och städverksamhet i kommunen med ca 300
medarbetare.
I förvaltningen Intern Service är alla medarbetare, dess kompetens och personliga bemötande av största vikt.

Beskrivning
Internservice/Kost tillhanda håller vällagad och näringsriktig mat till förskolor, skolor och äldreomsorg i Lidköpings Kommun. Vårt mål är att göra måltiden till en positiv stund på dagen.


Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad på Vänerköket som är vårt stora produktionskök. I tjänsten ingår planering, förberedelse och tillagning gällande alla sorters förekommande specialkoster och konsistensanpassad kost till största del från grunden. Även att vara behjälplig vid paketering av de tillagade portionerna.

Samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storhushåll såsom disk, städ, m.m.

Kvalifikationer
Vi ser att du har treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande. Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande. Du har god kunskap inom olika specialkoster. Du har datakunskap då mycket etiketter och produktionslistor är en del av arbetet. Du ska behärska svenska i tal och skrift. Du kan ta ett stort eget ansvar .

Vi vill att du är serviceinriktad och stresstålig samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga, då du kommer att vara en del av ett team. Du har ett stort intresse för matlagning och kunskap i att planera och strukturera arbetet i ett kök. Du kan delegera arbete till medarbetare och även utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Vi ser gärna att du är kreativ och öppen för nya ideér för att vara med och utveckla vår kostenhet.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Villkor
Tillsvidare, 100% med provanställning 6 månader. Tillträde enl överenskommelse.

Önskvärt med körkort.


Med hänvisning till Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg begär vi vid anställning inom Intern Service ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget erhåller du via polisen, utdrag ur belastningsregister. Utdraget ska kunna visas upp inför anställningstillfället. Blanketten kan du hämta via https://polisen.se/Service/Information om arbetsgivaren

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun.

https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/
.

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Beitrag Verfasst: Dienstag 18. August 2015, 18:42

Alle Zeiten sind UTC + 1 Stunde


Gehe zu:  
cron

Copyright © 1997-2010 jan, elch & ; Links: Impressum und Kontakt, Schwedisch lernen, Deutsch-Schwedisches Wörterbuch; Sponsoren: Schwedische DVDs; Zähler: 1.000.000
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Deutsche Übersetzung durch phpBB.de